iwiwE a New Tech Meetup-on [update 1]

Még január közepén keresett meg Maróy Ákos a New Tech Meetup-tól, hogy lenne-e kedvem az iwiwE-ről egy előadást tartani.

Nagyon örültem a lehetőségnek, de nem kicsit paráztam, ugyanis eddig kb. 20-30 ember előtt beszéltem. Ők viszont munkatársak, barátok, ismerősök azért az nem ugyanaz :) mint 120-150 teljesen “idegen” ember. Kértem pár nap gondolkodási időt, hogy kitaláljam miről is tudnék beszélni illetve, hogy el merem-e vállalni.

Aludtam rá és egyszer ezen is túl kell lenni, akkor miért ne, ezért belevágtam.

A rendezvény szuper volt, gratula a szervezőknek és köszönet a támogatóknak! New Tech Meetup a meetup.com-on és Meetup blog.

Az előadás prezentációja és a rólam készült videó a bejegyzés végén megtekinthető a további videók pedig pár napon belül várhatóak errefelé:

Prezentáció:

Videó:

2 megjegyzés »

 1. Lugosi Dániel

  # 2008. február 8., péntek - 01:06 · válasz erre

  Teljesen király voltál.
  Kár hogy iwiw áll nyerésre :(

 2. benjamin

  # 2008. február 8., péntek - 07:19 · válasz erre

  Lugosi Dániel: koszonom! sajnos a captcha dekoder egy olyan dolog amibe nem er meg annyi munkat fektetni, mint amit nyerni lehetne vele :( plussz JS-bol nem oldhato meg, akkor meg a szerveren futo alkalmazas meg IP alapjan tilthato, tehat en inkabb ugy mondanam patthelyzet van :) az export MUKODIK! csak meg kell adni a captchakat.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó véleményekről. · Visszakövetés

Mondd el a véleményedet!